Over mij

Ik heb een aanbod uitgewerkt voor vrouwen die op een korte periode heel wat veranderingen hebben doorgemaakt. Een aanbod die me heel nauw aan het hart ligt omdat ik zelf het proces zo intens heb beleefd. Ze hebben een beginnende carri√®re opgebouwd, een nieuwe relatie¬† begonnen of een afgesprongen relatie meegemaakt, een huis gekocht, alleen gaan wonen,…. Hierdoor kan de twijfel toeslaan en kunnen ze zich de vragen stellen. Wil ik dit wel, wil ik mijn leven zo verder blijven leiden, is dit de vrouw die ik wilde zijn, is dit mijn bijdrage aan de wereld,…? Wordt het eens geen tijd dat je keuzes gaat maken die bij JOU passen, dat je doet wat JIJ wilt en dat je je niet in bochten hoeft te wringen? Wordt het geen tijd om te zeggen: En nu is het aan mij!

Het kan zijn dat je jezelf afvraagt waarom je je zo voelt. Wie weet als je rondom je heen kijkt, heb je eigenlijk wel alles om gelukkig voor te zijn, maar toch klopt het niet voor jou. Ergens diep vanbinnen vind je misschien dat je jezelf fundamenteel niet goed genoeg vindt. En gun je jezelf niet alle kansen op geluk. Ik zei al in het begin dat ik dat ganse proces ook heb doorleefd. Ik sta zelf van nature al redelijk veel stil bij mezelf van wie ben ik ? Wat wil ik doen? Naar waar wil ik naartoe? Wat wil ik bijdragen in deze wereld? En het is een zoektocht geweest met veel vallen en heel veel opstaan. Door zelf in therapie te gaan en zelf coachingopleidingen te hebben gevolgd, heb ik mezelf steeds beter leren kennen. Elke keer ben ik gegroeid. En toch had ik het zware jaar van 2019 nodig om mezelf 100% te aanvaarden. Fysiek en mentaal werd ik tot het uiterste getest. En ik begon mij de vraag te stellen, hoe komt het dat ik steeds weer in dezelfde situaties terechtkom? Andere omstandigheden, maar telkens dezelfde rode draad. Ik vond mezelf fundamenteel niet goed genoeg. Dat was een echte eyeopener voor mij. Dit was iets dat al van kinds af aan in mij zat. En dat onzekere meisje van vroeger omarm ik, maar genoeg is genoeg. Met ups en downs ben ik rechtgekrabbeld en heb ik mijn stem teruggevonden. Ik heb een kick ass innerlijke stem die elke negativiteit naar beneden drukt. En vrouwen terug naar hun kern brengen, hun stem terug laten vinden en ze terug laten schitteren als een diamant. Dat is mijn missie!

Ik ga jou helpen bij het helder krijgen van wat jij nodig hebt. We gaan jouw behoeftes en noden in de kaart brengen. Je gaat ook ontdekken hoe het nu komt dat je vaak in dezelfde situaties terechtkomt. Wat maakt dat je tot op heden nog niet het leven leidt dat je wilt, dat je je continue aanpast aan je omgeving? We gaan ook kijken wat jij nu wilt bijdragen op deze wereld! En daarvoor is het enorm belangrijk dat je je eigen buddy wordt. Want jij lieve vrouw, je hebt al zoveel kracht in jou. Het wordt tijd dat het eruit komt!