Een leven leiden zonder op de rem te staan!

Sinds wanneer zijn wij gestopt met onszelf volop te smijten in het leven?

Een leven te leiden zonder op de rem te staan!

Ergens in ons leven zijn we gestart met na te denken over wat mensen over ons zouden zeggen en hierdoor doen we bepaalde dingen niet. Of houden we ons klein omdat we onszelf een groot succes niet gunnen. Of zelfs er niet in geloven dat je dit klaar kan spelen. Of is het een stuk zelfbescherming om bepaalde pijnen, kwetsuren niet meer opnieuw mee te maken.

Dit is ook voor mij een dagelijkse uitdaging om niet klein te denken. Een workshop organiseren met 6 andere vrouwen. En dan zegt mijn ondernemerscoach (jep ook ik heb een coach 😉 ), waarom maar 6? Gelukkig kan ik hier wel een grondige uitleg voor geven waarom ik nu de limiet op 6 op heb gezet. Klein beginnen, zien of het aanslaat,… Ook al geloof ik kei hard dat dit een TOP workshop is en dat het jou als vrouw rijker zal maken! En nu ik dit aan het typen ben, denk ik ja eigenlijk wat waren nu weer die grondige redenen om het aantal op 6 te zetten? Excuses aan het zoeken, Karlien?

En wat is dat nu eigenlijk, een leven leiden zonder op de rem te staan?

Voor mij is dat:

– je eerder gemaakte plannen niet opzij schuiven om een vriendin te helpen bij de verhuis met de enige reden dat je je niet schuldig wilt voelen
– ontslag durven nemen ongeacht de meningen van je omgeving én de gevolgen
– alleen op reis gaan
– jezelf kleden zoals jij dat wilt en niet omdat het de trends zijn of omdat je ooit de commentaar hebt gekregen dat het niet mooi was!
– zelfverzekerd zijn waardoor de mening van een ander van je afglijdt en je enkel de mening meeneemt die nuttig voor je is
– een totaal andere richting uitgaan in je job omdat het jou gelukkiger maakt
– springen in een nieuw avontuur zonder dat je de uitkomst weet én met de kans dat je op jouw smikkel valt
– jezelf en iemand anders graag zien zonder grenzen en je volledig erin smijten
– 200% geloven dat alles altijd uiteindelijk goed komt
-…

Dus sta nu eens even stil en bedenk op dit moment of je je nu ergens aan het tegenhouden bent? Durf je niet straks naar een feestje gaan omdat je de juiste outfit niet hebt? Of lonkt een buitenlands avontuur, maar duw je dit idee steeds verder weg? Of is er nog een mening van een ander dat nog op repeat staat in je hoofd?

Eenmaal je je hiervan bewust bent, wat kan JIJ NU doen om de rem los te laten? Trek je favoriete outfit aan, boek die trip, zeg nee,…! En hetgeen je hierbij kan helpen is positieve affirmaties maken! Dit is een uitspraak waarvan jij wilt geloven dat deze waar is! Deze uitspraak denk, lees en zeg je meerdere malen per dag, bijvoorbeeld ik zie er geweldig uit in die outfit! Of ik ben moedig! En plak deze affirmatie overal in huis, ik denk aan de badkamerspiegel of de deur van de koelkast!

Wanneer je dit een maand elke dag traint dan beginnen je hersenen dit op te slaan. Je zelfvertrouwen groeit en je gaat jouw eigen moed en lef steeds meer herontdekken waardoor je sneller je voet van de rem haalt!

Ik, jij, wij vrouwen hebben een ongelooflijk potentieel. Waarom zouden we ons inhouden? Wanneer mensen niet akkoord zijn dan zijn ze niet akkoord. We kunnen niet voor iedereen goed doen! Gun jezelf het grote succes in je mindset. Denk groots ook al begin je klein want jij kan zoveel meer dan je denkt! Durf je kwetsbaar op te stellen, de wereld staat te popelen om jou 100% te zien.

Jij bent het jezelf schuldig om jezelf te openen voor je grenzeloze potentieel!

En wil je hier echt mee aan slag mét persoonlijke begeleiding, weet dan dat ik een individueel traject heb uitgewerkt. Dit traject bevat 4 pijlers: noden en behoeftes, patronen, zelfliefde en missie! Een allround proces waar ik als grootste supporter jou bijsta! Boek  nu een gratis kennismakingsgesprek via karlien@reconnect-coaching.be en we bekijken samen wat ik voor jou kan betekenen!